Σύνδεσμος Εμπόρων Οπτικοακουστικών & Συναφών Επαγγελματικών Προϊόντων Ελλάδος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ Γ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 17§1 ΕΔΑΦ. Γ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ Γ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Η Προσωρινώς Διοικούσα Επιτροπή του σωματείου, η οποία ορίστηκε από τα ιδρυτικά μέλη του, σύμφωνα με το από 22-5-2020 Πρακτικό Ίδρυσης Σωματείου και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 29-5-2020, προκειμένου να πράξει τα δέοντα για την κατά νόμο ίδρυση του συνεδέσμου και λαμβάνοντας υπόψη την απαγόρευση συνάθροισης πέραν των 10 ατόμων προς αποφυγή διάδοσης του Covid 19 και της ως εκ τούτου αδυναμίας συνάθροισης των μελών του Συνδέσμου για τη διεξαγωγή της ΓΣ καθώς και των αρχαιρεσιών με φυσική παρουσία, αποφάσισε στις 8-9-2020 τη σύγκληση και τη διεξαγωγή της τακτικής ΓΣ και των αρχαιρεσιών, -έχοντας σχετική προς τούτο εξουσιοδότηση, κατ’ άρθρο 17§1 εδαφ. γ του καταστατικού,-  εξ αποστάσεως και δη ηλεκτρονικά την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 14.00, όπως προβλέπεται από τα άρθρα 11 §10 και 11 του Καταστατικού καθώς και του άρθρου 17§6.

Ως εκ τούτου, καλούμε τα τακτικά, μη τακτικά και επίτιμα μέλη του Σωματείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση και στη διενέργεια των Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των οργάνων του Συνδέσμου, ήτοι πρώτο Δ.Σ. και Ελεγκτική Επιτροπή, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 14.00   

Ειδικότερα,  η διεξαγωγή της ΓΣ θα γίνει μέσω της εφαρμογής skype, η οποία παρέχει την δυνατότητα ηχογράφησης των εργασιών της συνέλευσης, ενώ παράλληλα κατά τον ίδιο χρόνο θα διεξαχθεί και η διαδικασία των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του Πρώτου ΔΣ και Ελεγκτικής Επιτροπής, μέσω της χρήσης ψηφιακής πλατφόρμας, βάσει του άρθρου 17 παρ. 1 του Καταστατικού. Οι πρακτικές λεπτομέρειες σχετικά με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση, η οποία θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου. 

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στη διεξαγωγή ΓΣ και στις Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων του Σωματείου, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των διευθύνσεων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), των μελών (φυσικών προσώπων-ατομικών επιχειρήσεων) καθώς και των ορισμένων από έκαστο μέλος εκπροσώπων του, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο άρθρο 14 του καταστατικού,

1. θα πρέπει να αποστείλετε εως και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 Υπεύθυνη Δήλωση με σφραγίδα εταιρίας, που να πιστοποιεί τον εκπρόσωπό του μέλους – χρήστη, ο οποίος θα συμμετάσχει στη διεξαγωγή της ΓΣ και στις Αρχαιρεσίες καθώς και το κινητό του τηλέφωνο για να επικοινωνεί το Σωματείο μαζί του. Η Υπεύθυνη Δήλωση θα αποσταλεί ηλεκτρονικά υπογεγραμμένη, σφραγισμένη και σκαναρισμένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σωματείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ΔΕΙΤΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 

2. Ακόμα για την συμμετοχή των παραπάνω μελών-εκπροσώπων θα πρέπει να γίνει εγγραφη (login) στo site www.seosepe.gr όπως φαίνεται παρακάτω (βήμα-βήμα) 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Καλούνται όσα εκ των μελών επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να ενημερώσουν την Προσωρινώς Διοικούσα Επιτροπή με αποστολή e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο 5 ημέρες, ήτοι μέχρι 12-09-2020, πριν από της διενέργεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των εκλογών, αναγράφοντας ρητώς για ποιο όργανο θέτουν υποψηφιότητα, ήτοι Διοικητικό Συμβούλιο ή Ελεγκτική Επιτροπή.


Τέλος η προσωρινή διοίκηση Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε. κατόπιν καθολικής συμφωνίας, ενημερώνει τα ιδρυτικά μέλη οτι η διαδικασία ψηφοφορίας θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά με την εποπτεία απο την νομική συμβουλο του συνδέσμου κυρίας Ρήγας για την διασφάλιση της έγκυρης και αδιάβλητης διαδικασίας.


Η Προσωρινώς Διοικούσα Επιτροπή

Παντελής Καριώτης, Πρόεδρος

Ιωάννης Τζιάκος, Α’ Αντιπρόεδρος

Αλκιβιάδης Κότσιφας Β’ Αντιπρόεδρος

Παύλος Συμπεράς Γραμματέας

Μιχαήλ Ασιτζόγλου Ταμίας

Ζάχος Παναγιώτης Μέλος

Στόλλας Βενέδικτος Μέλος


ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ SITE (ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ)

1. Στην αρχική σελίδα του site, πάνω δεξιά πατάμε το Login.


2. Στην επόμενη σελίδα πατάμε  "Δημιουργία λογαριασμού" (Για όσους έχουν κάνει ήδη εγγραφή, απλά βάζουμε Όνομα χρήστη και κωδικό, πατάμε login και πηγαινουμε στο Βήμα 5)


3. Σην επόμενη σελίδα συμπληρώνουμε όλα μας τα στοιχεία, πατάμε "Συμφωνώ" και  "Εγγραφή"


4. Τώρα περιμένουμε να επιβεβαιωθουν τα στοιχεία απο το προσωρινό Δ.Σ και να συγκριθούν με την Υπεύθυνη Δήλωση με σφραγίδα εταιρίας που έχετε στείλει στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 


5. ΤΕΛΟΣ μόλις επιβεβαιωθεί ο λογαριασμός μας, κάνουμε login με τα στοιχεία που βάλαμε παραπάνω και θα δούμε στο μενού της σελίδας την επιλογή ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ και πατώντας θα μεταβούμε στην σελίδα για την Ψηφοφορία Δ.Σ.