Σύνδεσμος Εμπόρων Οπτικοακουστικών & Συναφών Επαγγελματικών Προϊόντων Ελλάδος

Απόφαση αναβολής κλαδικής έκθεσης του ΣΕΟΣΕΠΕ

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Απόφαση αναβολής κλαδικής έκθεσης του ΣΕΟΣΕΠΕ με γνώμονα την καλύτερη προετοιμασία και την διευρυμένη απήχηση στους επισκέπτες αυτής. 


ΘΕΜΑ:

ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ


Αξιότιμοι Συνάδερφοι μέλη του Συνδέσμου.

Στο διοικητικό συμβούλιο της 06.12.2022 συζητήσαμε εκτενώς το θέμα της διοργάνωσης έκθεσης, υπό την αιγίδα του συνδέσμου Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε.

Υπήρξε ανταλλαγή εποικοδομητικών απόψεων και θέσεων για το ζήτημα και τελικά αποφασίσαμε, με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου, να αναβάλουμε τη διοργάνωση της έκθεσης για ένα χρόνο μετά, δηλ. το 2024.

Είναι σημαντικό, το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τότε να εργαστούμε από κοινού, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες για μια επιτυχημένη διοργάνωση.

Σύντομα θα λάβετε ένα ερωτηματολόγιο, όπου ο σύνδεσμος θα θέτει προτάσεις για τη διαμόρφωση του πλαισίου της διοργάνωσης μιας σύγχρονης κλαδικής έκθεσης.

Μιας έκθεσης που θα αντιπροσωπεύει και θα έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη απήχηση στα μέλη του συνδέσμου, τους εκθέτες και τους υποψήφιους επισκέπτες.

 

Στο ερωτηματολόγιο, πέρα από τις απαντήσεις στις προτάσεις μας, θα υπάρχει η δυνατότητα να καταγραφεί και η δική σας άποψη – πρόταση για τη διοργάνωση του event.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ του Σ.Ε.Ο.Σ.Ε.Π.Ε